Toepassingen / Oplossingen

Toepassings- en systeemcompetentie op het hoogste niveau

Het gericht zijn op de toepassingen van onze klanten komt bij Netstal op de eerste plaats. Als partner voor complete systeemoplossingen beschikt Netstal over een jarenlange ervaring. Met een dicht en uitgebreid partnernetwerk voor alle componenten zijn we in staat om onze klanten een compleet en kant-en-klaarsysteem aan te bieden.

Uitgebreide oplossingen voor veeleisende toepassingen

De eisen en behoeften van de wereldwijd actieve spuitgieters stijgen permanent. De kostendruk en de kwaliteitseisen in de markten vereisen een vroegtijdige betrokkenheid van alle partners en leveranciers, die met jarenlange ervaring en hoge knowhow toepassingsgerichte oplossingen kunnen aanbieden.

Bij Netstal is het traditie dat de verkoopsactiviteiten op toepassingstechnische zwaartepunten gericht zijn. Als fabrikant van machines met hoge precisie en hoog vermogen was en is het onvermijdelijk dat we ons op specifieke markten richten.

Netstal bundelt de kennis en de competenties in specifieke toepassingsdomeinen, waarin de onderneming al sinds vele jaren succesvol actief is.

 

Bent u in klantgerichte oplossingen geïnteresseerd?

Meer informatie krijgt u hier

ImprintDisclaimer
© 2019 KraussMaffei Group

Over de KraussMaffei Group

De KraussMaffei-groep behoort wereldwijd tot de toonaangevende fabrikanten voor kunststofmachines en biedt als enige onderneming drie belangrijke machinetechnologieën voor de kunststof en rubber producerende en verwerkende industrie aan.