Financing

Voor het garanderen van een lange en succesvolle levensduur van de machine alsook voor de verhoging van de productie-efficiëntie is een uitgebreide beoordeling van de volledige levenscyclus noodzakelijk. Met "Service & Solutions" heeft KraussMaffei zijn dienstenaanbod m.b.t. actuele eisen van de klant en aan de hand van de vier levenscyclusfasen aanloop, gebruik, optimalisatie en uitloop opnieuw gestructureerd en inhoudelijk geoptimaliseerd. Daarop opbouwend werden verbeterde en aan de behoeften aangepaste vermogenspakketten samengesteld.

De 4 fasen van de levenscyclus

Image   1. Aanloop
We ondersteunen u vanaf het begin met het opstellen van de installatie, de ingebruikneming en de scholing van uw personeel, indien nodig al in de projecteringsfase.

 

     
Image   2. Gebruik
Zodra u met het gebruik van uw installatie start, staat ons ervaren serviceteam met een breed gamma aan verschillende diensten te uwer beschikking.

 

     
Image   3. Optimalisatie
Om ervoor te zorgen dat u uw installatie altijd efficiënt kunt gebruiken en aan nieuwe eisen tegemoet kunt komen, bieden we u een uitgebreide vakkennis van het advies en de optimalisatie van de verschillende componenten tot preventieve serviceacties.

 

     
Image   4. Uitloop
Begint uw installatie te verslijten? Geen probleem! Met een modernisering
op de nieuwste stand van de techniek of een algemene revisie maken we uw installatie klaar voor de toekomst.

 

Algemene bescherming met onze servicepakketten!

Voor het waarborgen van uw productefficiëntie en de investering in uw machine en installatie hebben we aantrekkelijke servicepakketten voor u samengesteld. Zo kunt u de beschikbaarheid van de machines verhogen en hiermee kosten verlagen.

 

Onze servicepakketten zijn optimaal samengesteld zodat voor uw wensen het juiste ter beschikking staat. Onze pakketten kunnen ook met individuele services aangevuld worden.

 

Informeer u hier over de servicepakketten voor de spuitgiettechniek:

 

Informeer u hier over de servicepakketten voor de reactietechniek:

 

Spare Parts

Maak uw machines sterker

Overleg met ons over bolt-on units en retrofit uitrustingen om uw machines te upgraden zodat ze klaar zijn voor productiepieken en nieuwe applicaties.

Spare parts

Altijd beschikbaar en snelle levering wereldwijd, waar en wanneer u ze nodig heeft. Onze digitale onderdelencatalogus is een effectieve tool in snelle en zekere onderdelendefinitie.

Training

Uw succes is ons doel

De uitmuntend presterende KraussMaffei spuitgietmachines zetten wereldwijd een standaard voor de industrie. Maar eersteklas kwaliteit leveren is ook afhankelijk van de mensen die de machines instellen, bedienen en onderhouden.

Professionele training zorgt ervoor dat in uw bedrijf de machines op topvermogen blijven produceren en problemen vermeden worden. En voor uw personeel is het ook positief: het verhoogt het werkplezier, bouwt vertrouwen en zorgt ervoor dat ze de complete controle hebben over hun werk.

Uw voordelen:

  • Intensieve training door experts in het bedienen en/of onderhouden van KraussMaffei machines.
  • Cursussen hebben een direct nut, omdat deze gegeven worden op de originele machines
  • Scholing in kleine groepen maximaliseert het leerproces
  • Uw investering in de training van werknemers zal zich terugbetalen in de vorm van verhoogde productiviteit. U zult profiteren d.m.v. tijdsbesparing bij het instellen, verbeterde productkwaliteit, meer productie en minder oponthoud
  • Naast onze standaardcursussen, bieden we ook speciale cursussen en klantspecifieke scholingsconcepten. Alle cursussen worden gegeven bij KraussMaffei of bij u op het werk, waar ter wereld dan ook. .

Professioneel, snel en gefocust op onze klanten – het KraussMaffei service teamteam

Aarzel niet om contact op te nemen met ons. We horen graag van u

Tel:
+31 (0) 76 5 722 524

E-Mail naar ons service team

ImprintDisclaimer
© 2019 KraussMaffei Group

Over de KraussMaffei Group

De KraussMaffei-groep behoort wereldwijd tot de toonaangevende fabrikanten voor kunststofmachines en biedt als enige onderneming drie belangrijke machinetechnologieën voor de kunststof en rubber producerende en verwerkende industrie aan.