Service & Solutions

Voor het garanderen van een lange en succesvolle levensduur van de machine alsook voor de verhoging van de productie-efficiëntie is een uitgebreide beoordeling van de volledige levenscyclus noodzakelijk. Met "Service & Solutions" heeft Netstal zijn dienstenaanbod m.b.t. actuele eisen van de klant en aan de hand van de vier levenscyclusfasen aanloop, gebruik, optimalisatie en uitloop opnieuw gestructureerd en inhoudelijk geoptimaliseerd. Daarop opbouwend werden verbeterde en aan de behoeften aangepaste vermogenspakketten samengesteld.

 

Image  

1. Aanloop
We ondersteunen u vanaf het begin met het opstellen van de installatie, de ingebruikneming en de scholing van uw personeel, indien nodig al in de projecteringsfase.

     
Image  

2. Gebruik
Zodra u met het gebruik van uw installatie start, staat ons ervaren serviceteam met een breed gamma aan verschillende diensten te uwer beschikking.

     
Image  

3. Optimalisatie
Om ervoor te zorgen dat u uw installatie altijd efficiënt kunt gebruiken en aan nieuwe eisen tegemoet kunt komen, bieden we u een uitgebreide vakkennis van het advies en de optimalisatie van de verschillende componenten tot preventieve serviceacties.

     
Image  

4. Uitloop
Begint uw installatie te verslijten? Geen probleem! Met een modernisering
op de nieuwste stand van de techniek of een algemene revisie maken we uw installatie klaar voor de toekomst.

 

Servicepakketten

Algemene bescherming met onze servicepakketten!

Voor het waarborgen van uw productefficiëntie en de investering in uw machine en installatie hebben we aantrekkelijke servicepakketten voor u samengesteld. Zo kunt u de beschikbaarheid van de machines verhogen en hiermee kosten verlagen.

 

Reserveonderdelen

Snelle verzending van reserveonderdelen over de hele wereld

Tot een goede onderdelenservice behoren de volledige beschikbaarheid alsook de snelle afwikkeling van de orders. Onze klanten zo snel mogelijk van de nodige originele reserveonderdelen te voorzien, is bij onze reserveonderdelendienst absolute prioriteit. Ons actief reserveonderdelenmanagement omvat advies en selectie van aan de behoefte aangepaste reserveonderdelen en slijtdelen.

 

Met een 24-uursservice 7 dagen per week en een uitgebreid reserveonderdelenmagazijn in Näfels (Zwitserland) en bij de dochterondernemingen vervult Netstal dit engagement volledig.

 

Trainingen

Individuele opleidingen op maat

Intelligente oplossingen en systemen zijn in de huidige machinetechniek meer en meer in opmars. Maar de basis van deze intelligentie is de knowhow van de mens. Met gefundeerde opleidingen in het Netstal-opleidingscentrum bieden we de zekerheid dat u en uw medewerkers in staat zijn om onze machines optimaal en efficiënt te gebruiken.

 

Onze opleidings- en scholingsruimtes in Näfels (Zwitserland) beschikken over de modernste infrastructuur. Grote en interactieve scholingsruimtes maken bijvoorbeeld een 1:1-simulatie van de machinebesturing alsook een praktische opleiding aan de desbetreffende machines mogelijk. Voor het bedieningspersoneel van onze klanten bieden we verschillende opleidingsmodules in verschillende talen aan. Te beginnen bij de basisopleiding over procesoptimalisatietrainings tot toepassingstechnische scholingen worden het hele jaar door individuele trainingsblokken aangeboden.

 

De inhoud van onze cursussen zijn op de behoeften van onze klanten afgestemd en richten zich naar de kennis van de deelnemers. Zo stomen we u en uw medewerkers klaar zodat u de voordelen van onze spuitgietmachines optimaal kunt benutten. We nemen de nodige tijd voor individuele vragen en geven gericht gedetailleerde vakkennis over uw Netstal-product aan uw medewerkers door. Uw succes is ons doel – en daarvoor vormen onze cursussen met optimale opleiding een belangrijke basis.

Professioneel, snel en klantgericht - het serviceteam van Netstal

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken uit naar uw reactie.

Telefoon:
+32 (0)2 72 53 530
E-Mail-Contact

ImprintDisclaimer
© 2019 KraussMaffei Group

Over de KraussMaffei Group

De KraussMaffei-groep behoort wereldwijd tot de toonaangevende fabrikanten voor kunststofmachines en biedt als enige onderneming drie belangrijke machinetechnologieën voor de kunststof en rubber producerende en verwerkende industrie aan.