Producten

Uitgebreid productenportfolio

We bieden een uitgebreid portfolio met machines en systemen voor reactietechniek. En van daaruit kunnen precies leveren wat de klant nodig heeft – van enkelvoudige mixkoppen tot complexe turnkey productiesystemen.

Mixkoppen

De juiste mixkop voor elke productietaak maakt het verschil. We bieden een keur aan lineaire en transport mixkoppen met een gevarieerd prestatiebereik voor verschillende producttoepassingen. We bieden mixkopversies van 2 tot 6 componenten, optimaal ingesteld voor alle producteisen en procesparameters van de klant.

Systemen

We leveren meer dan machines, zelfs meer dan complete productiesystemen, we zetten ons in voor uw succes. We zijn uw partner vanaf de eerste plannen, via het ontwerpen van uw optimale productiesysteem, naar het summum, de inbedrijfname en productie. En we verlenen service als geen ander – inclusief scholing, snelle en betrouwbare service en een zeer efficiënte logistiek voor te leveren machineonderdelen.

Extra's

Als aanvulling op onze standaard machines en systemen voor PUR verwerking, bieden we een keur aan extra's, ontworpen voor een zelfs nog hogere stabiliteit,  efficiëntie en opbrengst van uw investering. Van containerstations tot opslaan van procesgegevens, hoogontwikkelde systemen van KraussMaffei zijn een betrouwbare en effectieve manier naar een hoger productresultaat en toegenomen betrouwbaarheid en efficiëntie van uw zaken.

Automotive Componenten Systemen

"Plannen, bouwen en rijden!" Dit is het motto waarmee KraussMaffei eind 2005 zijn relatief nieuwe Automotive Componenten Systemen gelanceerd heeft.
De activiteiten van Automotive Componenten Systemen zijn verdeeld over 2 locaties in Duitsland (Viersen en Georgsmarienhütte) en zij bestaan uit een matrijzenmakerij en hoogontwikkelde specifieke snijsystemen. Onze experts werken nauw samen met de klanten ter plekke om systemen voor specifieke toepassingen voor verschillende productietaken te plannen, bouwen en in bedrijf te nemen.

Automotive Testing

De ervaren en betrouwbare specialisten van Automotive Testing testen functie, duurzaamheid en kwaliteit onder reproduceerbare condities en in een gecontroleerde omgeving in ons gekwalificeerde laboratorium. Middels onze testservice ondervangen we defecten en problemen al in een vroeg stadium van ontwikkeling.

Bent u geïnteresseerd in ons portfolio betreffende reactietechniek, klik hier

ImprintDisclaimer
© 2019 KraussMaffei Group

Over de KraussMaffei Group

De KraussMaffei-groep behoort wereldwijd tot de toonaangevende fabrikanten voor kunststofmachines en biedt als enige onderneming drie belangrijke machinetechnologieën voor de kunststof en rubber producerende en verwerkende industrie aan.